Geert Mak

Locatie:
Leonardo Hotel Papendrecht
Datum:
16 mrt. 2023

Zijn boek In Europa is een klassieker, waarvan ruim 500.000 exemplaren zijn verkocht en een prachtig vervolg kreeg op televisie in een 35-delige serie. Maar Geert Mak is een gelauwerde veelschrijver, niet alleen van boeken, maar ook van publicaties over uiteenlopende actuele en historische onderwerpen en personen.

De Culturele Raad Papendrecht is enorm trots op de komst van Geert Mak die bekend staat om zijn baanbrekende, creatieve en toegankelijke geschiedschrijving. Op donderdag 16 maart aanstaande zal hij zijn licht laten schijnen op talrijke ontwikkelingen in Europa en in ons eigen land. De toestand in Europa met uiteraard de dramatische ontwikkelingen in Oekraïne en de reactie daarop van de Europese landen, het Europa van nu; maar ook de staat van onze eigen democratie, het vertrouwen in de politiek, de boerenprotesten. Eigenlijk lenen veel thema’s zich voor een analyse op deze avond, die begint om 20.00 uur en plaatsvindt in het Leonardo Hotel aan de Burgemeester Keijzerweg 100 in Papendrecht.

De inloop is vanaf 19.30 uur en tijdens de pauze is er gelegenheid om zijn boeken te kopen en deze te laten signeren. Kaarten kosten € 10,00 en zijn te koop bij de boekwinkels van de Bruna aan de Meentpassage in Papendrecht en winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht en bij het secretariaat van de Culturele Raad Papendrecht, w.vdhoeven@papendrecht.nl.

Op dit laatste adres kunnen mensen vooraf al hun eventuele vragen kenbaar maken en aangeven, welk thema zij graag besproken zouden willen zien. Het belooft een zeer interessante avond in Papendrecht te worden en de Culturele Raad verwacht dan ook een groot aantal geïnteresseerden te mogen verwelkomen op 16 maart.

Geert Mak