Het mooie van Papendrecht

Locatie:
Online
Datum:
01 jan. 2020 - 0110

Om amateurkunstenaars, creatievelingen en andere kunstliefhebbers te inspireren wordt gewerkt aan een online museum met als thema: “Het mooie van Papendrecht”.

De Culturele Raad Papendrecht - CRP- nodigt inwoners uit om hun kijk op de gemeente Papendrecht te verbeelden of te verwoorden. Met potlood, acryl, krijt, hout, textiel, kosteloos materiaal, bouwmateriaal, lego … , allerlei materialen kunnen, twee- of driedimensionaal, worden toegepast. Maar bijvoorbeeld ook in dichtvorm, verhaal , collage en zo meer. Je kunt individueel aan de slag maar ook met je gezin, vriendengroepje, klas of buren.

Deelnemers wordt gevraagd hun werk te fotograferenen en in te zenden naar de Culturele Raad Papendrecht. De foto’s moeten geschikt zijn voor het lokale online museum.

Bovendien wordt uit de inzenders een aantal van werken gekozen. Hiervoor zijn prijzen beschikbaar voor de categorie jeugd tot 18 jaar en de categorie voor volwassenen.

De CRP online museum commissie maakt een keuze uit de inzendingen die een prijs winnen. De resultaten van werkstukken worden in het online museum van de Culturele Raad Papendrecht geplaatst.

Aanmelden voor deelname kan via CRP w.vdhoeven@papendrecht.nl .

Na je aanmelding ontvang je per mail de spelregels en uitleg waar je de foto van je werk heen kunt sturen.

De CRP hoopt op veel reacties en enthousiasme om creatief of vindingrijk aan de slag te gaan. De geplande sluitingstermijn voor inzendingen sluit op 10 januari 2022.

Het mooie van Papendrecht