Ozcan Akyol bezoekt PUP Papendrecht

Locatie:
Pop Up Papendrecht (PUP)
Datum:
25 nov. 2018 - 26 nov. 2018

Zondag 25 november geeft de alom bekende schrijver, columnist en opiniemaker Ozcan Akyol het startschot voor de culturele manifestatie Pop Up Papendrecht (PUP). Op uitnodiging van de Culturele Raad Papendrecht (CRP) zal de man uit 1984 en van Turkse origine van 14.00 uur tot 16.00 uur een bij voorbaat sprankelende en enerverende causerie houden.

Akyol gaat het woord voeren in de PuP op De Markt, die twee weken lang een oord van cultuur zal zijn. Als schrijver maakte Ozcan naam en faam met zijn romans Eus(2012) en Turis’ (2016),waarin een van de thema’s  het ontworstelen aan de eigen roots is. Ozcan is een vaste columnist bij o.a. ‘Algemeen Dagblad’ en ‘Nieuwe Revu’. Hij schuift als opiniemaker vaak aan de tafel bij ‘DWDD’ en ‘Pauw’. In 2017 maakte Akyol de televisiedocumentaire serie ‘De neven van Eus’, waarin hij Turkije bezoekt met daar wonende familieleden als belangrijkste gidsen. Een paar weken terug vertelde hij aan Matthijs van Nieuwkerk over zijn literaire held Lévi Weemoedt, voor wiens zeventigste jaardag hij de verzenbundel Pessimisme kun je leren! met de ondertitel ‘De mooiste gedichten uitgekozen door Ozcan Akyol’ samenstelde. De selectie werd meteen een bestseller.

Alle ingrediënten worden op de middag van 25 november uit de kast gehaald om de bezoekers een warme bijeenkomst te garanderen. En… de toegang is gratis, want wordt u aangeboden door de CRP.  Aanvang 14.00 uur en de PuP is vanaf 13.30 uur open.

Ozcan Akyol bezoekt PUP Papendrecht