Taalstrijd

Locatie:
Gemeentehuis Papendrecht
Datum:
06 mrt. 2019

De sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht organiseert op woensdag 6 maart 2019 voor de achtste keer de Papendrechtse Taalstrijd. Het gemeentehuis aan de Markt vormt deze avond weer het decor van een heuse taalstrijd. Teams van drie personen bestrijden elkaar op een aantal onderdelen die te maken hebben met de Nederlandse taal. Onder andere spelling, cryptische omschrijvingen, anagrammen, de herkomst van woorden, meerdere aspecten van de taal passeren de revue.

Mensen kunnen zich als groep van drie inschrijven bij Wendy van der Hoeven. Zij is op maandag, dinsdag en donderdag (tot 15.00 uur) te bereiken op telefoonnummer 078-7706308 of per e-mail via w.vdhoeven@papendrecht.nl. De inschrijving staat open voor alle inwoners van de Drechtsteden die ouder zijn dan 18 jaar. De kosten bedragen € 2,50 per persoon, te voldoen bij binnenkomst op de avond zelf. U kunt zich tot 28 februari 2019 inschrijven.

Bent u op zoek naar een gezellige en ook leerzame activiteit? Kom dan op 6 maart  met je vriend(inn)en, je collega’s of mensen die je kent van de vereniging naar het gemeentehuis aan de Markt in Papendrecht. De avond begint om 20.00 uur; de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Taalstrijd